Nieuwe Holaras veegmachine, klein maar krachtig!

Holaras Veegmachine H150

Het gamma professionele Holaras veegmachines wordt uitgebreid met de nieuwe H150 veegmachine speciaal voor de mini shovels. Deze gebruiksvriendelijke en compacte veegmachine is zeer geschikt voor gebruik op de boerderij of wegenbouw.  Met een werkbreedte van 150 centimeter veegt hij modder, sneeuw of zand in een mum van tijd op.

Met de H150 is schoonvegen in bochten en oneffen oppervlaktes eenvoudig. De zwaar uitgevoerde zwenkwielen maken de veegmachine flexibel en wendbaar. Voor nauwkeurige bodemvolging kan de giek 30 cm naar boven en beneden bewegen, tot 75 graden naar voren kantelen en de veegmachine zowel links als rechts 12 graden pendelen. Dit geeft een perfecte bodemvolging en maakt hogere werksnelheden mogelijk.

Holaras Veegmachine H150 Shovel 1

De slijtvaste poly zigzag borstel heeft een diameter van 600 mm. Waarvan de elementen gemakkelijk te wisselen zijn. De bediening van de centrale borstel as verstelling is gebruiksvriendelijk en het lezen van de hoogte indicator kan eenvoudig vanuit de shovel. De opvangbak is standaard hydraulisch uitgevoerd. Voor grote hoeveelheden vuil kan er geveegd worden met de opvangbak open.

Met de H150 veegmachine als aanvulling op het assortiment biedt Holaras professionele veegmachines voor zware én kleine klussen. De H150 is te koop vanaf oktober 2022. Nieuwsgierig? Bekijk de nieuwe veegmachine op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen van 14 t/m 17 september.