10 NOMINATIES VOOR INNOVATIEPRIJS DE BRONZEN SIKKEL 2022

Zwolle, 22 augustus 2022 – Op AgroTechniek Holland 2022, het grootste agro-evenement van Nederland, lanceren ruim 200 fabrikanten, importeurs en dealers talrijke primeurs voor boeren en loonwerkers. De meest opvallende noviteit wordt bekroond met de Bronzen Sikkel, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend.

De vakjuryleden Gertjan Zevenbergen (AgriMedia/Landbouwmechanisatie), Toon van der Stok (CUMELA/Grondig), Bas van Hattum (Misset Uitgeverij, TREKKER en Boerderij), Hessel Doornbos (Agrio/Trekkerweb.nl) en Job Hiddink (LTO/Nieuwe Oogst) beoordeelden in welke mate deze vernieuwend en onderscheidend zijn. Dit leverde 10 nominaties op. Op de eerste beursdag, woensdag 14 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden winnaar wordt van de Bronzen Sikkel 2022.

Klik hier om naar het hele artikel te gaan.