Welkom bij AgroTechniek Holland!

Dé grootste landbouwbeurs van Nederland

6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND 14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN 

De organisatie van de zesde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland is vliegend van start gegaan omdat tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan. Het inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie zal woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 plaatsvinden. Vanaf het begin in 2010 bezochten elke beureditie zo’n 50.000 veehouders, akkerbouwers, loonwerkers, studenten en overige professionals in de agrarische sector de beurs AgroTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. 

Meer dan alleen een beurs 

Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines zullen beproefde beursonderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en de diverse paviljoens weer plaatsvinden. Traditioneel besteedt de beurs aandacht aan actuele dossiers via paviljoens, demonstraties en seminars. Voor de komende 2022 editie zullen ondermeer het stikstofdossier, de nieuwe dierenwet, smart farming en alternatieven voor fossiele brandstof aan bod komen. 

Demonstraties op de stands

Op deze editie 2022 van AgroTechniek Holland is het voor het eerst mogelijk voor exposanten om op hun eigen stands nieuwe technieken of machines zelf te demonstreren zodat bezoekers met eigen ogen de werking ervan kunnen aanschouwen. Op deze manieren komen alle nieuwste machines, technieken en trends in de landbouwmechanisatie letterlijk tot leven op het grootste agro evenement dat Nederland rijk is. 

Twee beurzen in één klap

Voor het eerst zullen de Fedecom beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd worden in september 2022. Beide beurzen zullen hun eigen identiteit behouden voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide beurzen. Dit betekent dat boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan ATH ook de beurs GTH kunnen bezoeken. Professionele maaimachines voor tuin, park, weg &  bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen zijn ook interessant voor ATH bezoekers ten behoeve hun bedrijfsactiviteiten en/of onderhoud van hun boerderij, erf en wegen. Hierdoor is een bezoek aan AgroTechniek Holland meer dan ooit dé one-stop-shop voor professionals in de agrosector.