Adler afbeelding
ADLER Smartbox

ADLER Arbeitsmaschinen GmbH & Co. KG

Met de ADLER SmartBox bedient u eenvoudig elektrische functies met de ADLER-app per Bluetooth. Tot vier verbruikers kunnen bediend worden.

Altrad fort
E-PowerBarrow Dumper

ALTRAD FORT B.V.

De innovatieve E-PowerBarrow elektrische dumper van Altrad Fort is speciaal gemaakt om met één hand te kunnen bedienen, zelfs op ruwe ondergrond. Kwaliteit, stabiliteit, ergonomie en veiligheid staan voorop.

Bomenrooierij Roest
Nisula

Bomenrooierij Roest

Deze bosbouwproducten onderscheiden zich onder andere doordat deze volledig gemaakt zijn van Hardox staal waardoor ze zeer sterk en duurzaam zijn.

PON
Pon Compact Caterpillar minigravers

Caterpillar

De nieuwe generatie minigravers zijn ontworpen en geproduceerd door Caterpillar en bevatten unieke en vernieuwende features in het minigraver segment.

Est
Standalone mini-graafmachine

EST BV

EST B.V. heeft een volledig standalone mini-graafmachine op de markt gebracht die een hele werkdag inzetbaar is. De innovatieve aandrijflijn met Lithium-Ion accu’s vervangt de conventionele dieselmotoren.

surprise
Robotgrasmaaier ETm 115

ETESIA SAS

ETESIA breng een nieuwe robotgrasmaaier op de markt voor de grotere oppervlakte, de ETm 115 heeft een maaibreedte van 115 cm

attila
Ruwterreinmaaiers AH75 en AK60

ETESIA SAS

Nieuw in het assortiment van ETESIA zijn de “walk behind” ruwterreinmaaiers het assortiment is uitgebreid met twee modellen een AH75  en een AK60.

Eurogate
Postmaster hydraulische palenrammer van Autoguide Equipment

EuroGate International

De postmaster is compatibel met graafmachines, schrankladers en grotere rupsvoertuigen.

Facom 2
ROLL Workshop System

Facom

Het ROLL Workshop System is een snel en gemakkelijk te installeren systeem met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Feedtuber
RM5000 Bokashi bagger

Feedtuber

Feedtuber heeft een unieke machine ontwikkeld die bermgras, groenafval en andere biomassa kan fermenteren tot vruchtbare bodemverbeteraar (Bokashi systeem).

190401_bema_Saug-Kehrduese_Sammelcontainer_001
Bema Veeg / Zuig unit

Geert-Jan de Kok

Nieuw van Bema
Een Veeg / Zuig unit voor het ruimen van blad, en klein afval. Deze machine kan uitgevoerd worden voor montage aan een trekker, shovel of kleine vrachtwagen.

GMT
Inschuifbare knik giek

GMT Equipment

Deze giek maakt het mogelijk om met een autolaadkraan bomen te rooien in stedelijk gebied. De inschuifbare knik giek is uniek omdat deze de fly-jib functie van een autolaadkraan overbodig maakt.

GTJ 2
BERKY Hybride maaiboot

GTJ

Machinefabriek BERKY uit Duitsland heeft met de nieuwe Hybride maaiboot een wereldwijde primeur. Deze maaiboot is volledig elektrisch aangedreven, zowel de voortstuwing als de aandrijving van aanbouwwerktuigen.

IMG_0397
Luctor 332

Hemos machinebouw BV

De Luctor 332 heeft een voertuigbreedte van slechts 1,77 meter. Dit geeft het voordeel dat de Luctor vanaf de vluchtstrook een snelwegberm kan maaien en tegelijk tóch meer dan 1,10 m van de rechter rijbaan wegblijft.

Herco Fastrac
Eerste volledig elektrische compact tractor

Hermans Company BVBA

Het betreft een trekker zonder enige uitstoot, die verder niet moet onderdoen voor tractoren met een brandstofmotor.

HillTip 1
IceStriker 120-200

HillTip

De nieuwe IceStriker 120-200 van HillTip (beschikbaar in 120 en 200 liter) is volledig elektrisch, strooit snelheidsafhankelijk en wordt volledig bestuurd met uw eigen smartphone.

Hissink
HM Weed Brush

Hissink

Deze borstel heeft een elektrische aandrijving, die gevoed wordt door een accu. De aftakas aangedreven dynamo zorgt ervoor dat de accu weer wordt bijgeladen.

Holaras afbeelding
Veegmachine voor mobiele kraanaanbouw

Holaras

Deze nieuwe mobiele kraanveegmachine is smal, super wendbaar en kan simpel aan een kraan of verreiker gebouwd worden met een draai-kantel-stuk.

Holaras
Pendelende Veegmachine

Holaras

Holaras heeft de uitgebreide collectie veegmachines vergroot met een kleine veegmachine. De nieuwe machine kan, pendelend, in alle richtingen 20 graden (mechanisch) verstelbaar werken.

Husqvarna
535i RXT

Husqvarna Nederland BV

Op GroenTechniek Holland introduceert Husqvarna een primeur: een professionele accu-bosmaaier met de kracht van een 35cc benzine: de Husqvarna 535i RXT.

Intertechno
Bobcat E10E

Inter-Techno B.V.

De 1e compacte fabrieksmatig geleverde minigraver, voorzien van een Lithium-Ion, onderhoudsvrije accu. Volledige dag productief, nul-emissie en een compact ontwerp!

JCB
JCB 19 Electric

JCB NV

Dit is de eerste in serie geproduceerde minigraver welke geheel elektrisch werkt. Uitgevoerd met Lithium batterijen voor een lange levensduur en snel laad functie optie.

Jean Heybroek 1
Toro Greenmaster eTriFlex

Jean Heybroek

Toro introduceert de eerste, volledig elektrische greenmaaier: de Toro Greenmaster® eTriFlex. De greenmaaier heeft geen hydraulische- en motorolie aan boord; smeerpunten zijn ook verleden tijd.

Jean Heybroek 2
Elektrisch aangedreven LMtrack 286

Jean Heybroek

Deze nieuwe werktuigdrager is ontwikkeld door Motrac Industries en Jean Heybroek, beiden onderdeel van Royal Reesink, en is volledig elektrisch aangedreven, inclusief de aandrijving van de onkruidborstel.

broyeur-electrique-branche
Rabaud Xylomix 150 E

JJ Dabekausen

Volledig accu aangedreven houthakselaar Rabaud Xylomix 150 E. de hakselaar staat op een aanhanger onderstel en wordt volledig aangedreven d.m.v. lithium ion accu’s.

John Deere afbeelding
Michelin X Tweel Turf radiaalbanden

John Deere Gezamenlijke Noordelijke Dealers - Kraakman Perfors & GroeNoord

Michelin X Tweel Turf radiaalbanden zonder lucht zijn immuun voor scherpe objecten, glijden gemakkelijk over obstakels heen en gaan 3 keer langer mee dan conventionele pneumatische banden.

De schans 1
Knikmops 130E

De Schans BV / Knikmops

De Schans heeft het initiatief voor een elektrische Knikmops volledig in eigen hand genomen. Voor de elektromotor en het accupakket is samenwerking gezocht met een partij die actief is in de automotive.

Landkracht
Westermann WKB 660 Honda Onkruidborstel

Landkracht Agri BV

De Westermann heeft 3 borstelhouders met elk 4 staalborstels. Deze borstelhouders draaien afzonderlijk en tevens gezamenlijk.

GSR+ electric ’19
GRS+ Electric

Lozeman Import

Grasmaaierfabrikant Gianni Ferrari heeft de eerste 100% elektrische professionele frontmaaier op de markt gebracht: de GSR+ Electric. Dit model is ontwikkeld met focus op mens en milieu.

XRot-Barbieri_vrijstaand
X-Rot op GPS

Lozeman Import

De X-Rot is op afstand bestuurbaar, wat de machine ideaal maakt voor het maaien van moeilijk bereikbare plekken, zoals hellingen (tot 45 graden), slootkanten, onder laaghangende struiken of bermen langs drukke wegen.

Machines4green
Spider Cross Liner

Machines4Green

De Spider Cross Liner is de nieuwste telg binnen de Spider familie. Een indrukwekkend innovatief en compact ontwerp. Standaard uitgevoerd met een terreinvolgend onderstel, geïntegreerde hydraulische lier en “skid-steering”.

Makita 1
18V Heggenschaar

Makita Nederland

De nieuwste 18 V heggenscharen van Makita zijn voorzien van een nieuw type professionele dubbelzijdig-dubbelsnijdende messen. In tegenstelling tot de traditionele heggenschaarmessen zijn de messen niet vlak maar staan deze bol.

makita 2
Rug-gedragen Accu

Makita Nederland

Steeds meer gebruikers ervaren het gemak van werken met accu’s. Voor diegene die dagelijks langdurig met accu gereedschap werken, geeft de Makita ruggedragen accu langer energie. Je draagt de energie op je rug (gewicht 1,7 kg).

afbeelding de lille gkv
TRE EMME MM160C

Merlo - De Lille

TRE EMME werktuigendragers, een referentie in hun marktsegment, zijn speciaal ontworpen voor sneeuwruimen, bosonderhoud, bermonderhoud,…

Milati 1
Intelligent One

Milati Grass Machines BV

De Intelligent One heeft patent op zelfstandig gestuurd belijnen, volledig 100% GPS besturing. Jaren is gewerkt aan het perfectioneren van de robot. Het levert tijd- en kostenbesparing op en vergroot tegelijkertijd de precisie en duurzaamheid.

Milati 2
C34 Evolution

Milati Grass Machines BV

De Allett C-Range C34 Evolution (86 cm) is het grootste en enige electrisch aangedreven model in de C-Range van Allett en uitgerust met 4 stuks Li-Ion batterijen.

Milati 3
Greengo

Milati Grass Machines BV

De draagbare Greengo Turfcare mobiele weerstation unit werkt op zonne-energie en meet de volgende gegevens die van invloed zijn op uw gras.

Milati 4
COGAline

Milati Grass Machines BV

De Fleet COGAline Kombi 3 belijningsmachine is een nieuw ontwikkelde belijningsmachine speciaal gericht op DUURZAAMHEID.

Milati 5
Diamonite

Milati Grass Machines BV

De backlap pasta op silicone basis heeft een proces ondergaan waarbij de korrel / grid in de pasta gehard is en hierdoor harde snijcilinders en of ondermessen zeer gemakkelijk kunnen.

New Holland 2
Xpower

New Holland

De Xpower, ontwikkelt door de Duitse fabrikant Zasso, vormt mechanische energie om in elektrische energie om op deze manier onkruid te gaan bestrijden.

Pellenc
RASION 2

PELLENC

Geruisloos maaien, een genot voor de omgeving. Maaien met respect voor het welzijn van de gebruiker. Lang en intensief maaien.

Pellenc 2.1
UliB 750

PELLENC

PELLENC, pionier op het gebied van het maken van professioneel accugereedschap, zal begin 2020 zijn ultra compacte en lichte accu: ULiB 750, op de markt brengen.

Baneninhetgroen 2
PERFECT KP-180

PERFECT - Van Wamel

De GETROKKEN frontklepelmaaier. Frontklepelmaaiers voor groenbeheer bestaan in vele vormen, maar altijd met een starre aanbouw waarbij de maaier feitelijk ‘geduwd’ wordt.

Poel
De KMA Powerschoffel

Poel Bosbouw artikelen BV

De KMA powerschoffel is een schoffelmachine op accu. Door dat de messen tegengesteld roteren wordt de grond goed losgewoeld.

RAMM
De Rootwave Pro

Ramm BV

Elektrothermisch bestrijden van wortelonkruiden en invasieve exoten: De Rootwave Pro. De Rootwave Pro bestrijdt onkruiden en invasieve exoten met hoogspanning.

redexim afbeelding
De Redexim Talon- Grasonderhoud zonder gif

Redexim

De Redexim Talon- Grasonderhoud zonder gif. De primaire functie van een kriebeleg is om de viltlaag uit een grasmat te verwijderen.

Sherpa
SHERPA100 ECO

SHERPA mini-loaders

Zo presenteerden wij al de SHERPA100 ECO, de eerste elektrisch aangedreven miniloader (76cm breed); ontwikkeld voor de sloopsector en inzetbaar op de verharde werkvloer.

STEYR Profi Q-KMS (4)
Q-KMS-camera

STEYR

De STEYR Q-KMS-camera wordt gebruikt om beperkingen uit het gezichtsveld te elimineren die worden veroorzaakt door frontheffen groter dan 3,50 meter, of wanneer tijdens transport over de weg werktuigen aan de fronthef worden gekoppeld.

SDL2
C550 ZR Collector

Stierman De Leeuw BV

De C550 ZR Collector is een professionele verticuteermachine met hoog uitharkrendement. Hij rijdt op een berubberde wals, waardoor oneffenheden in de bodem na het verticuteren direct worden uitgevlakt.

Stihl6 accu
AR2000L en AR3000L

Andreas STIHL N.V.

Met de AR2000L en AR3000L brengt STIHL, gelijktijdig met de RMA 765V, de volgende generatie ruggedragen accupacks op de markt. De accu kan volledig losgekoppeld worden van het draagsysteem.

Stihl2
BR 800 C-E

Andreas STIHL N.V.

De nieuwe STIHL BR 800 C-E professionele blazer maakt indruk met zijn hoge blaaskracht en innovatieve zijstart. Met een blaaskracht van 41 N, is de nieuwe BR 800 C-E is het vlaggenschip onder STIHL-blowers.

Stihl
MS 500i

Andreas STIHL N.V.

De nieuwe STIHL MS 500i is de eerste kettingzaag met elektronisch gestuurde brandstofinjectie en een nooit eerder gerealiseerd vermogensgewicht van 1,24 kilogram per kilowatt.

Stihl4 MSA 220
MSA 220

Andreas STIHL N.V.

De MSA 220 is de eerste accukettingzaag met een zeer hoog zaagvermogen: boven 2000 W. In combinatie met de AP 300S accu heeft de MSA 220 een autonomie van 45 minuten.

Stihl5 RMA 765
RMA 765 V

Andreas STIHL N.V.

STIHL presenteert de RMA 765 V accugrasmaaier voor professioneel groenonderhoud. De nieuw ontwikkelde professionele maaier heeft een ruime snijbreedte van 63 centimeter en is dankzij de Zero Turn-functie van de voorwielen nog steeds uiterst wendbaar en handig.

Stihl3
STIHL Connected

Andreas STIHL N.V.

Dankzij de systeemoplossing STIHL connected kunnen professionele gebruikers van zowel gemeentelijke diensten als bedrijven in de tuin- of landschapsaanleg hun machineparken en werkopdrachten digitaal beheren.

Tobroco-giant 2
G2200-E modellen

TOBROCO-GIANT

De G2200E-modellen combineren het beste van beide werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De compacte wielladers zijn ideaal voor het werken in stedelijke gebieden.

wim van breda 1
Metron P48 RC

Wim van Breda BV

De Metron P48 RC is de eerste radiografisch bestuurde werktuigdrager met een echte hybride aandrijving. Het voertuigconcept is voorzien van een Kubota-benzinemotor met 48 pk, een generator die rechtstreeks het vliegwiel aandrijft, 4 elektrische wielmotoren en een accupakket.

Yamabiko
Connected Line Fleet management system

YAMABIKO EUROPE

Yamabiko Europe heeft voor gemeentes en groot groen onderhoudsbedrijven een specifiek assortiment Belrobotics Connected Line robotmaaiers ontwikkeld.