Welkom bij GroenTechniek Holland!

Dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland

5e EDITIE VAN GROENTECHNIEK HOLLAND 14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN 

De vijfde editie van het tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland vindt plaats van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022. GroenTechiek Holland wordt gelijktijdig met de andere outdoor beurs van Fedecom, AgroTechniek Holland, georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Vanaf het begin in 2013 bezochten elke beureditie gemiddeld zo’n 18.000 hoveniers, medewerkers van gemeenten, greenkeepers, aannemers studenten en overige professionals in de groensector de beurs GroenTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. 

Meer dan alleen een beurs 

Naast het aanbod van duizenden machines, apparaten en gereedschappen benodigd voor beheer & onderhoud van de groene openbare ruimte keren beproefde beursonderdelen zoals de innovatieprijs Gouden Klavertje Vier en diverse themapaviljoens weer terug. Traditioneel besteedt  de beurs aandacht aan actuele dossiers via paviljoens, demonstraties en seminars. Voor de komende 2022 editie komen onder meer het stikstofdossier, de groene leefomgeving en alternatieven voor fossiele brandstof aan bod. 

Demonstraties op de stands

Op deze editie 2022 van GroenTechniek Holland is het weer mogelijk voor exposanten om op hun eigen stands nieuwe technieken of machines zelf te demonstreren. Op deze manier komen alle nieuwste machines, technieken en trends in de groensector letterlijk tot leven op de grootste groene vakbeurs die Nederland rijk is. 

Twee beurzen in één klap

Voor het eerst worden de Fedecom beurzen GroenTechniek Holland en AgroTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd in september 2022. Beide beurzen behouden hun eigen identiteit wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide beurzen. Dit betekent dat groenprofessionals na afloop van hun bezoek aan GTH ook de beurs ATH kunnen bezoeken. Grote tractoren, kipwagens, graafmachines, shovels en agarische toeleveranciers zijn ook interessant voor GTH bezoekers omdat deze machines ook gebruikt worden in de openbare groene ruimte. Hierdoor is een bezoek aan GroenTechniek Holland meer dan ooit dé one-stop-shop voor professionals in de groensector. 

GroenTechniek Holland gaat live & online met nieuw hybride beursconcept

GroenTechniek Holland 2022 zal niet alleen fysiek te bezoeken zijn maar ook online. Hierdoor is GTH een beursconcept dat wereldwijd 24/7 exposure realiseert voor de deelnemende merken. Sinds de laatste editie in 2019 komt de Nederlandse groensector na 3 jaar weer bij elkaar op GroenTechniek Holland 2022  op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Aankomend evenement

GroenTechniek Holland 2022 is in aantocht! Komt u ook?