Welkom bij GroenTechniek Holland!

Dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland

Twee vakbeurzen weer tegelijk en naast elkaar in Biddinghuizen van 11 t/m 14 september 2024

 

AGROTECHNIEK HOLLAND EN GROENTECHNIEK HOLLAND AL 85% VOLGEBOEKT

Zwolle, 11 juni 2024 – Met nog ruim drie maanden te gaan is al 85% van AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH) volgeboekt. Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september gaan deze tweejaarlijkse vakbeurzen voor de tweede keer naast elkaar en tegelijk plaatsvinden in Biddinghuizen. Beursmanager Willem Bierema: “Daarom is nu al – ruim 100 dagen voor de start - de plattegrond en indeling van de drie expositievelden van 75.000 netto m2 grotendeels bekend. Nagenoeg alle bekende, vertrouwde marktleiders hebben zich aangemeld, naast ook weer de nodige nieuwkomers en grotere terugkomers zoals Lely, GEA, JOZ voor ATH en EuroGarden ECHO Benelux, AVANT Machinery BV en Schuitemaker Industrial BV voor GTH. We hebben de stands weer zo ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden, met in het midden deelnemers die voor iedereen in de agro- en groensector interessant zijn. Zo kunnen de vakbezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past en met één toegangskaart weer beide vakbeurzen bezoeken.
 
Twee beurzen in één bezoek
Net zoals in 2022 worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. Zo kunnen boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan AgroTechniek Holland ook GroenTechniek Holland bezoeken voor de professionele maaimachines voor tuin, park, weg-en bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen die ook interessant zijn voor hun bedrijfsactiviteiten en het onderhoud van hun boerderij, erf en wegen. Groenprofessionals kunnen op hun beurt na hun bezoek aan GTH ook de agrobeurs bezoeken om tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers te zien die gebruikt worden in de openbare groene ruimte. Hierdoor is een bezoek aan deze tweede gezamenlijke editie van beide vakbeurzen een must voor iedereen werkzaam in de agro- en groensector.
 
Paviljoens 'Schone en emissieloze GroenTechniek', 'Autonome AgroTechniek' en ‘Meststof tot nadenken’
Beproefde beursonderdelen keren terug, zoals de uitreiking van de Bronzen Sikkel voor innovaties in de agrosector en het Gouden Klavertje Vier voor de meest opvallende vernieuwingen in de groensector. Op beide beurzen is in speciale paviljoens weer aandacht voor actuele onderwerpen, zoals op GTH ‘Schone en emissieloze GroenTechniek’ en op ATH ‘Autonome AgroTechniek’ en ‘Meststof tot nadenken’.
Gratis én dichtbij parkeren
Met dichtbij volop gratis parkeergelegenheid voor deelnemers én bezoekers is het evenemententerrein in Biddinghuizen een optimale locatie voor zo’n grootschalig, breed evenement voor de agro- en groensector. Centraal gelegen, vanuit alle windstreken goed bereikbaar en in een van de groenste gebieden van ons land, met een grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving van de boer, loonwerker en groenprofessional.

 

www.fedecomfairs.nl
Beursorganisatie Fedecom Fairs is 100% eigendom van Fedecom en organiseert deze gecombineerde  ATH en GTH beurs voor de tweede keer zonder winstoogmerk voor Fedecom-leden en niet-leden. Eerder beleefde AgroTechniek Holland vanaf 2010 vijf succesvolle solo edities, GroenTechniek Holland kende al vier solo edities en is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Kijk voor alle actuele informatie op www.fedecomfairs.nl.

Aankomend evenement

GroenTechniek Holland 2024 is in aantocht! Komt u ook?