Welkom bij GroenTechniek Holland!

Dé grootste groen/grijze vakbeurs van Nederland

De grootste showroom met groentechniek opent haar deuren deze 2024 editie van 11 t/m 14 september. Duizenden bezoekers kunnen, net als eerdere edities, weer honderden stands met meer dan 500 merken en duizenden machines bezoeken. Voor professionals in de groensector is het de tweejaarlijkse must-visit om op de hoogte te blijven van de laatste machines, ontwikkelingen en innovaties. Uiteraard is het ook de manier om in contact te komen met de leveranciers van hun merken en om collega’s te ontmoeten.

Alle grote merken, marktleiders en interessante merken in de groensector zijn weer te bezoeken op de honderden beursstands waar ze uitpakken met hun volledige leveringsprogramma. Zo kunnen bezoekers zien wat een merk allemaal te bieden heeft, een type machine vergelijken die door verschillende merken aangeboden wordt en informatie krijgen over de nieuwste technieken die twee jaar geleden nog niet beschikbaar waren.

Meer info zie Merken

AgroTechniek Holland tegelijkertijd

Net zoals in 2022 worden de Fedecom-beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd, met behoud van hun eigen identiteit en vrije doorloop tussen beide vakbeurzen. Zo kunnen de groenprofessionals na afloop van hun bezoek aan GroenTechniek Holland ook AgroTechniek Holland bezoeken om tractoren, kiepwagens, graafmachines, shovels en agrarische toeleveranciers te zien die gebruikt worden in de openbare groene ruimte.

 

Meer info zie Agrotechniekholland.nl 

 

Innovaties

Elke beurseditie beleven tientallen innovaties hun première. Veel daarvan komen daarna succesvol in productie. Een vakjury beoordeelt deze innovaties en de winnaar wint de noviteitenprijs het Gouden Klavertje Vier. Alle noviteiten zijn te zien op de stands van hun ontwikkelaars zodat bezoekers kunnen zien met welke nieuwe machines & technieken ze binnenkort kunnen gaan werken.

 

Paviljoens

GTH toont niet alleen de duizenden machines op de stands van de exposanten maar traditioneel ook een beurspaviljoen met relevante toekomstige ontwikkelingen. Voor GTH 2024 is dit ‘Schoon en Emissieloos Bouwen’. Dit convenant is mede ondertekend door Fedecom en ook beurspartner Cumela.

Het paviljoen biedt onze primaire bezoekersgroep informatie en inspiratie maar is ook nadrukkelijk bedoeld om andere belangstellenden zoals Nederlandse gemeenten een goed beeld te geven van hetgeen er speelt of gaat spelen.

 

Werken in de Groensector?

De groensector is een van de meest gezonde sectoren van Nederland. En heel dynamisch en hightech. Kortom een zeer aantrekkelijke werkomgeving voor professionals. Veel exposanten zijn op zoek naar deze mensen en daarom is GTH de uitgelezen plek om deze partijen bij elkaar te brengen. Voorafgaand en tijdens de beurs zullen alle vacatures te zien zijn zodat een bezoeker een collega kan worden.

 

Gratis én dichtbij parkeren

Met dichtbij volop gratis parkeergelegenheid voor deelnemers én bezoekers is het evenemententerrein in Biddinghuizen een optimale locatie voor zo’n grootschalig, breed evenement voor de agro- en groensector. Centraal gelegen, vanuit alle windstreken goed bereikbaar en in een van de groenste gebieden van ons land, met een grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving van de boer, loonwerker en groenprofessional.

 

www.fedecomfairs.nl
Beursorganisatie Fedecom Fairs is 100% eigendom van Fedecom en organiseert deze gecombineerde  ATH en GTH beurs voor de tweede keer zonder winstoogmerk voor Fedecom-leden en niet-leden. Eerder beleefde AgroTechniek Holland vanaf 2010 vijf succesvolle solo edities, GroenTechniek Holland kende al vier solo edities en is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Kijk voor alle actuele informatie op www.fedecomfairs.nl.

Aankomend evenement

GroenTechniek Holland 2024 is in aantocht! Komt u ook?