RUIM 50.000 BEZOEKERS OP JUBILEUMEDITIE AGROTECHNIEK HOLLAND

_V7E6332

15 september 2018 – AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is succesvol verlopen en trok ruim 50.000 bezoekers. Beursmanager Willem Bierema: “De sfeer op dit tweejaarlijkse evenement voor landbouwmechanisatie was goed en de nieuwe indeling werd zowel bij deelnemers als bezoekers goed ontvangen. Er was veel interesse in de demonstraties rondom het centrale thema Bodem met bieten rooien, mais, aardappeltechniek en niet kerende grondbewerking en ook het TrekkerParcours voor testritten op de nieuwste trekkers trok veel belangstelling. We zijn dan ook zeer tevreden over deze jubileumeditie die een prima uitgangspunt is voor de zesde editie van ATH die gaat plaatsvinden in 2020.” Ruim 200 deelnemende fabrikanten, importeurs en dealers in landbouwmechanisatie toonden meer dan 3.000 landbouwmachines van 500 merken.

Lees hier meer