Frequently Asked Questions

AgroTechniek Assen 2021 vindt plaats in de eventhal Expo Assen, De Haar 11 te Assen van 16 t/m 18 november 2021.

U kunt hier uw routebeschrijving vinden.

De openingstijden zijn:
Dinsdag 16 november van 10:00 tot 22:00
Woensdag 17 november van 10:00 tot 22:00
Donderdag 18 november van 10:00 tot 18:00

Een entreebewijs kan vooraf online verkregen worden via tickets of op locatie. Online tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Ja, een ticket is niet dag gebonden dus u heeft de mogelijkheid na het aanschaffen van een kaartje om dan de dag van uw bezoek te kiezen. Let op: een ticket is maar voor één beursdag geldig.

Huisdieren (honden, katten, paarden ed.) worden niet toegelaten op het beursterrein. Geleidehonden zijn wel toegestaan.

Ja, er zijn invalidentoiletten beschikbaar.

Er zijn een beperkt aantal rolstoelen aanwezig bij onze EHBO post. Het beursterrein heeft brede paden die goed begaanbaar zijn voor rolstoelen.

De EHBO post is bij de ingang te vinden.

Het is niet toegestaan om eigen (alcoholische) dranken en versnaperingen mee te nemen naar AgroTechniek Assen. Consumpties zijn te koop bij onze catering. U kunt daar met cash of pin betalen.

Met vragen kunt u altijd terecht bij het informatiepunt, van AgroTechniek Assen, deze bevindt zich bij de entree;

Huisregels

Wij doen een dringend beroep op alle bezoekers van de beurs om het terrein schoon te houden en gebruik te maken van de afvalbakken;

Een bezoek aan de beurs AgroTechniek Assen 2021 is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal;

Het is bezoekers niet toegestaan  reclame te maken. Tevens is het niet toegestaan om folders uit te delen, te samplen, promotieteams rond te laten lopen of andere promotionele activiteiten, in de ruimste zin van het woord te ontplooien.

Door het betreden van het beursterrein wordt toestemming gegeven voor het gebruik van foto’s en video's ten behoeve van publicitaire doeleinden;

Indien bovenstaande regels niet volstaan, is de organisatie bevoegd om ter plaatse een beslissing te nemen.