Welkom bij AgroTechniek Assen!

De indoor landbouwmechanisatie vakbeurs voor de noordelijke helft van Nederland

Na succesvolle eerste editie van tweejaarlijkse indoor noordelijke landbouwbeurs

NIEUWE DATUM AGROTECHNIEK ASSEN 2021: DINSDAG 16 T/M DONDERDAG 18 NOVEMBER IN EXPO ASSEN

Na een succesvolle eerste editie van de indoor landbouwbeurs AgroTechniek Assen (ATA) in december 2019, zal de tweede editie dit jaar plaatsvinden van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 november 2021 in Expo Assen. De beurs is op dinsdag en woensdag open van 10 tot 22 uur en op donderdag van 10 tot 18 uur, er komt dus een extra avondopening bij ten opzichte van de vorige editie. 

Nieuwe beursdatum

Door corona is er veel reuring in beurzenland. Talloze beurzen zijn het afgelopen jaar uitgesteld of zelfs afgesteld. Door de verplaatsing van Agritechnica is de organisatie van Agrotechniek Assen van  16 t/m 18 november aanstaande (i.p.v. 14 t/m 16 december) een logische planning in de beursagenda. Hierdoor wordt het overzichtelijker voor zowel exposanten en bezoekers. Primeurs kunnen als eerste getoond worden in Assen en exposanten hebben meer tijd om aan leadopvolging te doen na de beurs aan het einde van het jaar.

Vertrouwd tweejaarlijkse ritme

Fedecom Fairs beursmanager Willem Bierema: “We blijven in ons vertrouwde tweejaarlijkse ritme, zoals dat voor corona gebruikelijk was met de noordelijke landbouwbeurzen. De beurs wordt zonder winstoogmerk namens branchevereniging Fedecom georganiseerd als een service voor haar leden en niet-leden. Voor en door de sector in optima forma. Ook vindt de beurs weer plaats in de vertrouwde beurslocatie Expo Assen met ruime en kosteloze parkeerfaciliteiten. Van concurrentie met zichzelf in dezelfde periode verschoven andere noordelijke landbouwbeurzen (Groningen en Leeuwarden) is hierdoor geen sprake. Indien boeren en loonwerkers een professionele vakbeurs met een compleet en relevant aanbod van merken, machines  en primeurs willen zien, dan weten ze dat dit alleen op AgroTechniek Assen te vinden is”.

Loyaliteit wordt beloond

De toezegging dat exposanten van ATA 2019 als eersten worden ingedeeld blijft van kracht. Zodoende kunnen eventuele wensen met betrekking tot voorkeurslocaties en groottes zo goed mogelijk kunnen worden ingewilligd. Op deze manier worden exposanten van het eerste uur beloond voor hun loyaliteit en vertrouwen.

Coronamaatregelen en kosteloos annuleren

Bierema: “Uiteraard is het vanzelfsprekend dat we de vakbeurs, indien nodig, coronabestendig opzetten en laten plaatsvinden onder de dan geldende RIVM-richtlijnen. Want veiligheid van onze bezoekers en exposanten zijn voor ons van het grootste en hoogste belang. Indien de situatie in aanloop naar ATA 2021 als gevolg van corona niet veilig is, dan vindt de beurs uiteraard geen doorgang en kunnen alle exposanten kosteloos annuleren.” 

Aankomend evenement

dinsdag 16 tot en met donderdag 18 november 2021 in Expo Assen

Social Media Stream